لنگرود نیوز – از انجاییکه فصل گرما باعث عطش افراد میشود و برای رفع این عطش معمولا طبق عادت غلط همگی از آب سرد و یخ استفاده میکنند و با تکرار این عادت اشتباه چند عضو مهم را درگیر میکنند و در نهایت منجر به بیماریهای مختلف میگردد از جمله نفخ معده و امعاء، ریفلاکس، […]
لنگرود نیوز – از انجاییکه فصل گرما باعث عطش افراد میشود و برای رفع این عطش معمولا طبق عادت غلط همگی از آب سرد و یخ استفاده میکنند و با تکرار این عادت اشتباه چند عضو مهم را درگیر میکنند و در نهایت منجر به بیماریهای مختلف میگردد از جمله نفخ معده و امعاء، ریفلاکس، سردی کلیه و بستر سنگ سازی در کلیه فراهم میشود و کمکاری تیرویید را بهمراه دارد.
نظر اساتید محترم را در اختیار مخاطبین مهمانواز گیلان قرار میدهیم تا با ساده ترین روشها از بیماریهای مختلف که ناشی از اب سرد و یخ میباشد پیشگیری نماییم.
۱⃣دو قاشق پلوخوری تخم خرفه(بغله الزهرا) را در یک لیتر دوغ محلی بریزید و خوب بهم بزنید که دو ساعت در دوغ بماند. سپس به نسبت چثه و اندام خود میتوانید روزانه ازیک استکان تا یک لیوان میل کنید. ( کسانیکه ریفلاکس اسید معده دارند با اب داغ تخم خرفه را مخلوط کرده و میل کنند ، دوغ و ماست و خیار برای این افراد مضرست و ریفلاکس انها را افزایش میدهد). بهترین دارو برای کبد گرم ست و مطلق عوارض ندارد.
۲⃣با اب اشامیدنی خود که نه گرم و نه سرد ست به نسبت یک به چهار عرق کاسنی مخلوط کنید و روزانه در فصل گرما میل کنید.
۳⃣ از ترکیب عرق کاسنی و شاهتره صبح ناشتا گرم کنید و با مقدار کمی شیره ی انگور مخلوط کنید بهمراه تخم خرفه میل کنید.
۴⃣از انجاییکه در فصل گرم و دمای بالا، غلبه ی صفرا پدید میاید ، ( در صورتیکه ام اس ندارید ) میتوانید از حنای بیرنگ به سر خزاب کنید یا به کف پا ، که کلا علاوه بر خنک نمودن بدن سموم سر و بدن که ناشی از صفرای سوخته ست را حل مینماید و از طریق مجاری خون و کلیه ها دفع میکند. (یکبار در هفته در فصل گرم .)
نکته ی مهم: (استفاده از حنا در زمستان ممنوع ست).
۵⃣ شبها (در صورتیکه افت متابولیسم بازال یعنی سردی پا ندارید )میتوانید از محلول سرکه و اب برای شستشو و ماساژ پاهای خود استفاده نمایید.
۶⃣در صورتیکه ریفلاکس اسید معده ندارید میتوانید از شربت شکر و لیموترش و اب دمای محیط استفاده نمایید ( در ۲۴ ساعت یک یا دو لیوان بهترین زمان بعد از غذا ست)
۷⃣پرهیزات: مهمتر از دستور العمل های فوق پرهیزات غذایی ست که بسیار مهم ست: کلا از خوردن زنجبیل، فلفل بطور کلی و گوشت قرمز کبابی بصورت عادت روزانه و بادمجان به هر شکل آن و سوسیس و کالباس و پیتزا و تخم مرغ و کنسروها که در نگهدارنده آنها از بنزئات که سرطانزاست استفاده نکنید.
۸⃣اگر به سلامتی خود احترام قائلید از خوردن چای در فصل گرما جدٱ پرهیز نمایید که بشدت محرک کبد بوده و حرارت بدن را بالا میبرد. بجای چای از دمکرده ی نعنا و اویشن و بادرنجبویه و اب گرم و اسطخودوس استفاده نمایید.
۹⃣در ۲۴ ساعت یکبار از یک ق مربا خوری سرکه ی خرما در یک لیوان اب دمای محیط مخلوط کنید و میل کنید.
برای سلامتی اساتید طب سنتی و اسلامی دعا بفرمایید.
با احترام متخصص طب سنتی، #ملک_محمدی