شنبه, ۵ مهر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-09-27
کد خبر: 4702 |
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱ | ارسال توسط :
۰
1
ارسال به دوستان
پ

لنگرود نیوز – خیر الله امیری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور امروز اظهار داشت: از اوایل اردیبهشت، آغاز برداشت برگ سبز چای تاکنون چایکاران گیلانی و مازندرانی ۹ هزار تن چای خشک با کیفیت تولید کردند. وی افزود: چای باروتی، ممتاز، شکسته، قلم و شکسته قلم از انواع چای خشک تولیدی در ۱۴۰ […]

لنگرود نیوز – خیر الله امیری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور امروز اظهار داشت: از اوایل اردیبهشت، آغاز برداشت برگ سبز چای تاکنون چایکاران گیلانی و مازندرانی ۹ هزار تن چای خشک با کیفیت تولید کردند.

وی افزود: چای باروتی، ممتاز، شکسته، قلم و شکسته قلم از انواع چای خشک تولیدی در ۱۴۰ کارخانه چایسازی گیلان و مازندران است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور خاطر نشان کرد: چایکاران گیلانی و مازندرانی تاکنون ۴۰ هزار و ۴۳۶ تن برگ سبز به ارزش ۹۸ میلیارد تومان از باغ‌های چای شمال برداشت کردند.

خیر الله امیری با بیان اینکه گیلان و مازندران ۲۵ هزار هکتار باغ چای دارد تصریح کرد:چایکاران این ۲ استان شمالی سالانه در ۳ مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه برگ سبز چای را برداشت می‌کنند.

/اقتصادی ایران

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط لنگرود در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید