معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از وجود ۱۴ هزار نفر شتر در استان سمنان خبر داد و گفت: سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت شتر در استان سمنان تولید میشود. به گزارش ایسنا، مصطفی شاهحسینی با بیان اینکه نوار جنوبی استان سمنان محدوده پرورش شتر است، اظهار داشت: پراکنش شتر در سمنان، دامغان […]
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از وجود ۱۴ هزار نفر شتر در استان سمنان خبر داد و گفت: سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت شتر در استان سمنان تولید میشود.
به گزارش ایسنا، مصطفی شاهحسینی با بیان اینکه نوار جنوبی استان سمنان محدوده پرورش شتر است، اظهار داشت: پراکنش شتر در سمنان، دامغان و شاهرود متفاوت بوده و عمده شترهای شهرستان شاهرود در منطقه طرود و خارتوران است.
وی با اشاره به جمعیت ۱۴ هزار نفری شتر در این استان ادامه داد: تعداد ۸ هزار نفر از این شترها در شهرستان شاهرود وجود دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: شترهای استان عموماٌ از نژاد گوشتی و پشمی بوده و هدف از نگهداری آنها تولید گوشت است.
وی اضافه کرد: در سالهای اخیر نیز با توجه به فرهنگسازیهای انجام شده و آشنا شدن ذائقه مردم با شیر و دوغ شتر، پرورش شتر شیری نیز در استان رواج یافته است.
شاهحسینی از تولید سالانه یکهزار و ۵۰۰ تن تولید گوشت شتر و ۵۰۰ تن شیر شتر در استان سمنان خبر داد و گفت: بخشی از این میزان تولیدات در استان مصرف شده و بخشی به استانهای همجوار و از جمله تهران ارسال میشود.
وی با بیان اینکه از پشم شترهای استان نیز برای تولید منسوجات استفاده میشود تصریح کرد: با توجه به خواص درمانی پشم شتر از آن در ایجاد صنایع دستی و تولید انواع منسوجات و لباسهای مختلف استفاده میشود.