شنبه, ۵ مهر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-09-27
کد خبر: 3910 |
تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱ | ارسال توسط :
۰
1
ارسال به دوستان
پ

دبیر برگزاری جشنواره رشته و خشکار گفت:پنجمین جشنواره رشته و خشکار در منطقه طاهرگوراب صومعه‌سرا برگزار می‌شود. علیرضا مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا-منطقه گیلان،در این خصوص اظهار کرد:رشته‌ و خشکار شیرینی سنتی گیلان است که به عنوان شیرینی ویژه ماه رمضان مورد استفاده قرار می‌گیرد. وی با اشاره بر اینکه این جشنواره روز جمعه ۲۱اردیبهشت […]

107813

دبیر برگزاری جشنواره رشته و خشکار گفت:پنجمین جشنواره رشته و خشکار در منطقه طاهرگوراب صومعه‌سرا برگزار می‌شود.

علیرضا مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا-منطقه گیلان،در این خصوص اظهار کرد:رشته‌ و خشکار شیرینی سنتی گیلان است که به عنوان شیرینی ویژه ماه رمضان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با اشاره بر اینکه این جشنواره روز جمعه ۲۱اردیبهشت ماه در طاهرگوراب صومعه‌سرا برگزار می‌شود،افزود: زمان آغاز جشنواره ساعت ۱۶در مدرسه شهید حقیقت طاهرگوراب است.

مهرگان با بیان اینکه پنجمین سالیست که این جشنواره در منطقه طاهرگوراب برگزار می‌شود،خاطرنشان کرد:در این جشنواره رشته و خشکار این شیرینی سنتی پخت و عرضه می‌شود.

وی اجرای بازی‌های بومی-محلی،لافندبازی،طناب‌کشی،کشتی گیله‌مردی را از جمله برنامه‌های جانبی این جشنواره دانست و ادامه داد: معرفی سوعات منطقه و حفظ و احیای سنت‌ها و آئین‌های بومی-محلی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

مهرگان متذکر شد: اقدامات لازم برای ثبت این جشنواره انجام شده است.

دبیر برگزاری جشنواره رشته و خشکار در پایان به برگزاری جشنواره‌های حلوای ضیابری،توت‌فرنگی،گل‌دهی نیلوفر آبی،در صومعه‌سرا اشاره و اظهار کرد:در تلاشیم تا با برگزاری جشنواره نیشکر،آلوچه و صنوبر در آینده بتوانیم صومعه‌سرا را به عنوان شهر جشنواره‌ها معرفی کنیم.

گفتنی است رشته و خشکار از شیرینی‌های سنتی گیلان است که به صورت ویژه در منطقه طاهرگوراب و مناطق غرب گیلان موسوم به گسکرات تولید می شود. مواد تشکیل دهنده این شیرینی:آرد برنج،آب،مغزگردو،هل و زعفران می باشد که بعد از تهیه خمیر،در روغن سرخ شده و زینت بخش سفره های ماه مبارک رمضان گیلانی ها است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط لنگرود در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید