نائب رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ذکر کرد که چون ما مشکل واردات برنج را داشته و دولت بی رویه وارد میکند،در نتیجه در شمال، کشاورزان ضرر کرده و از آن طرف چون کم کاشته میشود، قیمت محصول بالا میرود. احمد فتح اللهی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه امنیت غذایی کشور به […]
نائب رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ذکر کرد که چون ما مشکل واردات برنج را داشته و دولت بی رویه وارد میکند،در نتیجه در شمال، کشاورزان ضرر کرده و از آن طرف چون کم کاشته میشود، قیمت محصول بالا میرود.
احمد فتح اللهی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه امنیت غذایی کشور به یک سری زیرساختها در بخش کشاورزی که پایه و اساس تغذیه و صنایع تبدیلی بوده، برمیگردد که در ایران وجود ندارد،اظهار کرد:امنیت غذایی به برخی عواملی زیرساختی بر میگردد که متاسفانه در بخش کشاورزی که پایه و اساس تغذیه و صنایع تبدیلی بوده مشکل داریم.
وی با اشاره به اینکه کشت در ایران معمولا به صورت سنتی انجام می شود که معضلی برای جامعه ایران بوده است،تصریح کرد:سرانه مصرف آب نسبت به کشور های دیگر بیشتر و برداشت در هکتار پایین است بنابراین ما باید به سوی کشت صنعتی گرایش پیدا کنیم تا بتوانیم کالای ارزان تر و باکیفیت تری به مصرف کننده ارائه شود.
نائب رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تولید در کشور ما جانمایی نشده است، افزود:به عنوان مثال چغندر و گوجه فرنگی در جای خود کاشته نمی شود. اگر محصولات را با توجه به گرایش بومی منطقه بکاریم، قطعا برداشت ما در هکتار زیاد خواهد بود.با حمایت های دولت و ورود کارشناسان به صورت تخصصی در کاشت محصولات به کشاورز کمک می کند تا هزینه کاشت بیشتر از خرید نباشد و در عین حالی که محصول بیشتر و با کیفیتتری برداشت میکند.
فتح اللهی با بیان اینکه برنج با توجه به این که نیاز به آب زیاد دارد در خطه شمال کشور کاشت میشود،افزود:چون ما مشکل واردات را داشته و دولت بی رویه وارد میکند،در نتیجه در شمال، کشاورزان ضرر کرده و از آن طرف چون کم کاشته میشود، قیمت محصول بالا میرود. کشاورزی که پیاز در زمین خود میکارد،با توجه به قیمت برنج اقدام به کاشت آن کرده و با نداشتن آگاهی از این کار و زمین مناسب کیفیت خوبی از برنج را ارائه نمیدهد.